Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
December 22, 2016 - {4 Alien}
049: New Look!

assalamualaikum ppl,

FINALLY! tertukar jugak skin yang baru & setiap kali tukar, mesti dah nak hujung tahun :') kalini punya template pakai denim. after so looooongggg simpan dalam draft baru berani nak pakai. banyak lagi coding tak betul and still merangkak nak belajar balik. selama ni tweak coding classic je bila nak pakai template lain gelabah menangis sebab tak ingat hahahahaha.

a big thanks to fatin azira *even kau cakap tak payah nak credit but still aku nak jgak buat. serius talk, aku dah lama tinggal ps and ps baru dapat update. mintak tolong dengan paten tolong buatkan header yang comel tu. it turn out very well. kena gilaaaa dengan theme blog ni.

for those yang still tak tahu apa E= mc2 tu, its actual Einstein's theory about energy equibalance. first class aku Phy 310 (modern physics), madam yati dengan senyuman yang tak pernah lekang kat bibir dia cakap, "kalau kamu semua tak tahu E=mc2 tu apa baik drop je subject ni sekarang". deep dia tak payah cakap. balik menangis depan nota. thats the very very very basic and common formula yg kiteorg akan pakai. so logic lah kalau madam cakap macam tu.

skin kalini banyak inspired dari blog fatin jugak. kalau minah tu edit blog memang lawa gila sampai aku nak nanges kat bucu katil and also from this song, lean on me by hip hop unit (seventeen). setiap kali dengar lagu ni, aku bayangkan purple and flowers. lagi satu sebab mingyu *hahahahaha*

in syaa allah, kalau ada masa aku akan update selalu. kalau tak sama macam sem sem lepas, bila cuti sem je mampu nak bukak blog. doakan aku dan juga kamu yang tengah baca ni semoga berjaya dengan apa jua yang korang tengah usahakan. himnae!

p/s: kami sangat menghargai jasa baik korang semua untuk like dan juga share video ni. ni project bagi subject csc 134.



this is zaa, signing off!

Blogger Flavnesz said...

Oh wow KPTM clique..! haiiii.. Which KPTM are you studying?

 
Blogger anonymous said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger Zulaikha Makhdar said...

Wuuuu. Semoga menang huhu

 
Blogger faten.banana said...

lol your blog did look a loooooooooot different /nak nangis/

 

Post a Comment