Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
December 25, 2016 - {2 Alien}
{challenge} Cabaran 25 Hari Blogging



syarat syarat;

  1. Tak ada tarikh tamat dan tarikh mula yang spesifik.
  2. Tag 2 orang rakan blogger lain supaya lebih ramai yang join.
  3. Copy both banner and kalau rajin boleh backlink kan semula ke blog [http://nurainahanis.blogspot.my/2016/12/cabaran-25-hari-blogging.html]
  4. Terpulanglah korang nak buat dalam bahasa apa pun, jangan buat bahasa alien sudah.


because of faten invite me, and also i feel like i want to give it try so why not en. tak tahulah dapat follow these 25 days dengan nak siapkan lab report lagi but nvrmind. doakan aku dapat setelkan dalam masa 25 hari. fighting!!

you are lucky to be tagged by me. hi btw hahaha flavnesz | fatina

Blogger faten.banana said...

LOOKING.FORWARD.TO.IT xD

 
Blogger Flavnesz said...

Thanks for tagging.. Will be joining it.. :D

 

Post a Comment