December 25, 2016

{challenge} Cabaran 25 Hari Blogging



syarat syarat;

  1. Tak ada tarikh tamat dan tarikh mula yang spesifik.
  2. Tag 2 orang rakan blogger lain supaya lebih ramai yang join.
  3. Copy both banner and kalau rajin boleh backlink kan semula ke blog [http://nurainahanis.blogspot.my/2016/12/cabaran-25-hari-blogging.html]
  4. Terpulanglah korang nak buat dalam bahasa apa pun, jangan buat bahasa alien sudah.


because of faten invite me, and also i feel like i want to give it try so why not en. tak tahulah dapat follow these 25 days dengan nak siapkan lab report lagi but nvrmind. doakan aku dapat setelkan dalam masa 25 hari. fighting!!

you are lucky to be tagged by me. hi btw hahaha flavnesz | fatina

2 comments:

Theme by Wanaseoby