Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
March 27, 2015 - {0 Alien}
trowing

assalamualaikum

here again. sorry kpd yg rse aku ni menyusahkan. somehow aku ni dh jdi beban org. ye, aku ni suka sgt buat satu hypotisis sesuatu bnde sbb aku taknak rse kecewa.

someone said,
"kau suka pikir sendiri knp kau sesak otak kau drp directly tanye kat aku?"

and

"and here again, kau jump buat conclusion sendiri"

im sorry. idk why on earth aku suka buat conclusion sndiri.

and again aku suka hangging pd org. bila aku dh rse selesa dgn dia aku akn anggap dia "non outsider".

-that is bad habit

aku ni selfish. semua org ade problem and aku tambah lagi dgn problem lah sgt aku ni kat org. stupidity terserlah.

im not mature. tbh. maybe this time, balajar telan-kunyah-hadam sendiri. this is my life not others. aku bkn jenis spill kat parent sndiri. diorg, like, along buat tu. xblh buat ni.

dh, i dunno what to say again. let face the reality. dh malas nk lari, tanak bergantung dgn org. happy sndiri menangis sndiri.

sorry, i cant.

Post a Comment