Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
March 14, 2015 - {0 Alien}
when zath talk to much  ̄ˍ ̄

assalamualaikum krik krik sekalian.

well, today ade IV (interview) duhh cuak nak mati bagai nak rak hang. okei smooth je ydi tnpa ayah sbg pembangkang aku. hahahaha. aku tak minat course dia kasi.

ikr bout my result. org tentang aku nk go sci. aku slek addmath. aku mmg ade problem dgn hencek addmath dri dlu. ape guna aku belajar smpai sembab2 mata hingus meleleh sbb than tido nk study che bio phy tpi at the end aku tak go on pure sci.

aku tau aku punye result cikai punye result. tpi aku tau aku blh. knp org nk tgk spm tu. aku tak fail pun addmath tu -..-

yg tu first. org tentang aku bagai nk rak utk future sci. 2ndly aku ade pilihan scr go for dip perikanan or deg leadership. mmg best dpt buat asasi deg terus. tpi tolonglah aku tak bygkan aku ambek leadership. aku jdi manager? ha ha ha aku ni sgt cranky orgnye mau aku katuk org klu aku moody?

tak aku nk cite skrg ni. yg dua ni aku kne masuk dlm bulan 3 ni. hahahaha mau aku meraung balik. tak aku tipu part tu. aku dh biase duk asrama okei ≧﹏≦aku tak ready lagi. brg2 lagi. preparation otak. aku syg novel2 aku tu. hahahahaha

tpi bila aku dpt u nanti aku nk betul2 berubah. in syaa allah blh. hope so. wishing me luck dear krik krik sekalian. hehehehe

lot of love
zath ^O^

Post a Comment