Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
March 17, 2015 - {0 Alien}
IBNU BATUTAH

assalamualaikum readers sekalian ;3

yeah thats my classmate. ex classmate T^T okei aku antara keluarga 5 Ibnu batutah. disebabkan aku bru je masuk f4 so ade je certain exclassmate aku mase f4 so aku blh jelah ngam ngn depa.

aku pun tatau mne dtg idea ni dri kpm or ppd kiteorg kne combine meja mcm bdk sekilah rendah dlu. so dptlah 5 grup.

grup aku termasuk ngn yati, aini (roomate, bedmate), vv( bf aku--jgn hang dok pikir kotor pulak. hahahaha), anis affzan. meja aku ni kayo makanan atas dasar aku kuat makan @( ̄- ̄)@. sampai kwn semeja aku pun terjebak dgn jenayah mkn dlm klas. muahehehege

grup belakang terdiri dri qilah, cah, anis nadh, siti dan akma. meja depa ni meriah jgak sbb diorg jenis riuh2 jgak and geng tapau bubur dm yg smpai sekrg aku tak pernah rse dan tak luak pun sbb aku bkn peminat bubur ╮(╯▽╰)╭

tepi grup kiteorg trdiri drp fizah(roomate), mira, wawa, adaina. grup depa ni pulak selalu ade kosg klu tak si adai xdtg, wawa xdtg. well, bdk berulang kang. /jelez/

sblh grup diorg grup laki. shin, farid, danish and hk. si shin tu aku no komen sbb nk ckp ngn dia pun susah lakipun dh ade awek kan. farid and danish, hahahagaha aku suka gila klu nk borak dgn diorg and depa selalu kutuk aku dgn gaya makan setabung gunung aku klu kat dm. muahehegege. hk? dia ni buat bertekak best lah. org jenis tanak kalah.

group last sekali, ayeh, qiwa, syawal, fahmi. fahmi? haduh nk dgr suara dia sgtlah payah sme je mcm shin. ayeh si bookworm. gila dgn bku bm and certain fixi. bi dia selalu dpt highest score. qiwa ketua kelas. org aku suka buli. tiap2 bulan aku jdi peminjam setia gempak dia. ehem aku adelah crush ngn dia ni tpi tpi urg abaikan. hahaha. lastly shawal aka bangla. sbb muka dia ala2 bangla jual karpet dtg rmh. hahahaha gurau. muka bangla pun ramai crush kat dia sbb muka dia adelah mcm remy ishak. walaupun tak sesado dia pun.

dh hbis sekolah kiteorg xdelah putus gitu je. kiteorg ade ws kelas merapat silaturahim lepas hbis skolah ni. brulah sesorg jdi ngm hahahaha. ade mase pi lepak bndar satu kelas walaupun bkn semua pun pegi. masing2 ade life sndiri.

walaupun kiteorg dlu pernah gaduh2 manja gitu tpi bila ade mase kiteorg akn lepak kat ws kelas chating cite pasal life. ape nk buat lepas ambek result.

and aku selaku org buat bday chart dlu so aku ade lah simpan lagi bfay diorg. klu aku ingat aku wish. mcm zmn sekolah kiteorg buat kad lagi tu. aku pun byk dpt kad. tpi kad aku byk hilang T-T

whatever that u guys planning, wishing u guys gudluck! till we meet again sometime *--*

love
zath T-T

Post a Comment