Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
September 19, 2016 - {0 Alien}
Review: splash splash love



Title: 퐁당퐁당 LOVE / Pongdang Pongdang LOVE
Also known as: Splash Splash Love
Genre: Romcom, fantasy
Episodes: 2
Duration: 1 hour per episode
Synopsis:
Dan Bi is a senior high school student who has to take the College Scholastic Ability Test. She gave up studying math due the stress. On the day of the test, she falls into time lapse and landed in Joseon era. Lee Do is an unstoppable king who puts his efforts in everything because he received the throne at a young age.


- - -


Assalamualaikum ppl,
Idk why but i easily get attracted with historical kdrama. Drama ni di-suggest oleh kak putreoo and drama ni ada 2 eposode je. So basically cerita ni typical like others romcom drama but for me dia mcm kasi boost something untuk aku. Watak utama dia Dan bi (kim seul gi) seorang student sekolah yang jenis mudah give up tanpa dia berusaha. Dia decide nak lari dari jawab exam sebab dia rasa macam kalau dia jawab sekalipun bukan ada hala tuju jgak.
Satu hari tu dia jatuh kedalam dunia joseon. Kat situ dia berlajar untuk berusaha sampai dia dapat apa dia nak. Hidup dengan keadaan yang susah pe semua and of course jumpa crush* goshhhhhansemgila *
Watak lee do (do joon, beast) seorang raja yang tak percaya benda yang puja puja. Bagi dia semua benda ada sebab. Do joon comel gilaaaaa dalam cerita ni.


DO JOON *YAAAAAAHHH* bian ter fangirl


Wuisshh dapnya samyang weihh







Yang ni fav aku. Masa ni diorang main test sifir pastu tht girl tu salah. Kononnya nak jentik


L.O.V.E *hahshskshsgshskshska*


Oppa gangnam style hahahaha

So korang boleh je tgk cerita ni kat youtube. Bian banyak spoiler. I can't help myself hahaha.

Ppyong
Zaa

Post a Comment