Someone

22:26


hello peps,

ye pasni i'm trying my best untuk rajin update? mungkin juga satu lagi tipu aku every-single-years yang acahnya nak update everything. firstly, aku tak hilang (for someone that knowing me they know that i constantly merapu kat twitter). second, aku busy. alasan yang sama. tahu ._.

anyways, aku nak blame hormon sebab buat aku macam ni. aku nak blame otak sebab translate jadi benda yang tak patut and hati sebab suka jatuh ikut suka. 

that explain the title,
someone.

lawak sebab aku mudah jatuh hati kat orang yang terlampau baik kat aku. lagi kelakar aku pernah menangis sampai bengkak mata sebab dia. ye kelakar and that all happen this year. aku kantoi menang obviously aku tanya indirect (tak langsung k) kat dia if and only if kalau orang say like she like you and what would be the answer. takde nak fikir takde nak tarik nafas, dia cakap nope. i hate commitment. kawan aku tangkap kerja gila aku buat. lawak, sebab aku menangis denpan dia sebab aku cakap aku ni bodoh mudah minat kat orang ;')   

thank god, dia (and also kawan baik to that guy) tak cakap apa. so i'm still safe? idk anymore.

and again,
it happen.

aku crush dekat orang lain.
dah kenapa macam aku ni takde kerja selain dari crush kat manusia ni.

maybe pasni aku patut cili mulut manusia yang duk cakap,
"wow kelaur dua je?"
or "kau sikit sikit dengan dia"
or i need to blame my brain to stop doing this shit.

aku cherish diorang as my friends. they a good listener, my parnet-ajak-tiru, my partner buat coding. i just hope that my brain not making any stupid decision yang end up aku akan menyesal. aku siap cakap kat tasnim, if aku sebut je nama someone aku minat, like-crush-related silala tampar aku before aku start jadi gila bayang.

end.

the picture that i use are from wehearit

You Might Also Like

0 comments