Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
January 16, 2017 - {5 Alien}
{D9} here goes my 2017



assalamualaikum and hi!

ye aku tahu aku dah langgar banyak hari and it should be the day 4 but instead aku buat day 9 punya. sem kalini memang aku busy sikit. dah takde lab report bersusun but then tutorial yang bersusun. cut the crap out, aku nak cerita pasal my new goal.

yang number one tu dah jadi wishlist every year & the 2nd one tu maybe akan dilaksanakan masa aku cuti sem 4 bulan nanti. yeup macam aku cakap awal awal, sem ni memang tak busy but bila aku start untuk read, aku jdi teringat dalam kelas. tak boleh move on hahaha :')

study every one hour per day! yang ni memang aku strictkan diri untuk buat astu kasi reward. aku suka reward so after that sama ada aku reward diri dengan tengok movie or tidur. *aku suka tidur*

num 4 & 5 tu tahap kronik aku tak setel lagi dari tahun lepas T^T i need to find myself back in order to complete these two.

6. learn hangul! yang ni memang dari dulu nak buat tapi haish hangat hangat tahi ayam je. belajar takat basic consonant TT^TT doakan seketul zaatira lebih rajin tahun ni.

7 ni memang dari tahun lepas aku buat tapi tak konsistan. aku punya tabung pakai cawan boat noodle je ha :')

8, 9 & 10 mmg aku tinggal kosong sbb xde lagi goal yg aku nak capai. maybe akan diisi or tak.

signing off
zaa


Blogger Eyqa Zq said...

Apaitu 4 and 5? books? :D

Gambatee on ur goal zaa.

 
Blogger Noor Maizan said...

Semoga tercapai!

 
Blogger faten.banana said...

yeay jaja naksambung Anis /creys sebab terharu sangat/ been waiting for that since years T____T lulz sama weih yg rm10 tu ;-; moga tahun ni semua boleh cross! Fighting!

(french aku pun dah merempat)

 
Blogger zaatira zainuddin said...

Short story :D

 
Blogger zaatira zainuddin said...

Anis tasnim yg bising XD

 

Post a Comment