Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
January 17, 2017 - {4 Alien}
{D10} current playlist

assalamualaikum ppl,

tbh i don't have specific favourite songs ._. someone told me that, aku suka lagu upbeat yang tahap cair ear wax lepas aku cakap kat dia aku pasang lagu hard carry 3D & supper bass in max volume. well, tu bila aku tengah serabut and mostly tengah buat tuto physics and statistic. so here, i gonna share my current playlist for this week.


  • Dream - Bolbbalgan4 (ost Hwarang)

If i could turn back time, i want to go back to the most beautiful moments.


first impression; lagu ni macam my girl yang sampai sekarang tak dapat nak move on.
lagu ni memang slowwwww habis gaya lullaby tapi suara bolbbalgan4 memang power. masa memula sangkut dengan lagu ni pun bukan tengok lagi hwarang.



  • i miss you - soyou

going in the circle. will you ever come back to me?


first impression; LEE DONG WOOK. k tak sabit. if u gaiss followed kdrama, Goblin. obviously you know this song.  i felt sorry towards grim reaper. kesiaaaaann gila. he really fall in love again with his wife T^T dah berapa kali diorang ni break dalam drama ni but still memasing rindu sesama sendiri. k nak cari tisu jap.



  • Oh na na - K.A.R.D

like coffee & muffin, we're in harmony

first impression; GILA AH LAGU NI SEDAP GILA IN BOTH VOCAL AND RAP.  i'm not sure group ni dah debut or not, but seriously lagu ni memang jjang for rokkie. aku tak tahulah aku yang duduk bawah tempurung kelapa selama ni, lepas fatin sent lagu ni memang the whole week aku pasang dalam bilik & of course my roomate semua terjebak then almost my classmate even yang tak pernah layan korea pun tahu lagi ni. :')



  • la da dee - cody simpson 

i feel like there is no better place, when i'm by your side.


first impression; i just loved it when i heard it. no reason. aku memang suka suara dudes spesis macam cody simpson, harry style and seangkatan denganya hahahahaha. aku suka dua dua ver acoustic and normal version. okay, tbh, aku memang minat mamat main guitar. secara automatic aku tangkap leleh dengan lagu dia XD



  •  pretty brown eyes - cody simpson 

first time ever i was lost for words. felt so right, it just could be wrong. love at first sight if that exist at all

first impression: macam tadi. no reason. just like it. suara mamat ni memang puberty hit well by a truck! hahahaha. i do enjoy more in acoustics version because in original version theres some remix here and there. when you heard the acoustics version, it felt so original and sleepy. for me lah hahaha.

so there it my playlist for this week. aku compilekan these playlist dalam spotify. feel free to click it. >>here<< 






 
 

Blogger faten.banana said...

APA NI MANA LAGU UPBEAT KAU lol joke :D

Aku pun suka lagu Bobbalgan4 dan K.A.R.D dan Pretty Brown Eyes Acoustic Version ._. dan osts /creys/ can't they cannot be more beautiful? (something off here, the grammar)

 
Blogger Myra Azraff said...

pretty brown eyes best ! :D

 
Blogger Nurul Afifah said...

so naturally, I KNOW NONE OF THESE!

 
Blogger Cyclazey said...

punnn suka cody simpson jgk hehee

 

Post a Comment