Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
October 28, 2016 - {0 Alien}
Review: asyraf & suri

Tittle: asyraf & suri
Under: wattpad
Writer: RodhiahRahman(username)
Chapters: 26+2 extra chps
Genre: romcom, angst

Assalamualaikum ppl,

I am back with another review! Kalini punya review pasal story kat wattpad. Thanks to kak Tasa yang penuhkan library wattpad dengan story best!

If you read my prev review, aku ada ckp yg i hate fast flow story but maaannn this story are waaaayyy to awesome. Yes ni fast flow story. Satu malam aku habis baca. Feeling dia strong nakmati. Semua complete. For the first time kau bace you will like mannn this guy dh macam tipikal guy yg kene reject dgn org dia minat but still gi wedding tht girl dia syg tu.

Dia jumpe ex classmate lama dia. Bla bla bla. Ni tipikal sbb u gaiss pun blh teka ape jadi but really for me mcm ahhhh cutenya mamat asyraf ni pfft. Eee garangnya suri ha mcam tu.

Puncak cerita ni sumpah aku macam WHAAAAATTT?! Aku menangis for 3 chapters camtu pastu before nak last tu writer ask the readers nak happy ending or what. Well i guess ramai vote happy ending but still aku macam ahh not kind happy for me. Bengkak jugak mata aku malam tu hahahahaha.

Writer letak footnote yg kindda terkecik garfu kalau aku tgh makan time tu. So there you go my review for this story. Aku cerita panjang panjang jadi big spoiler kat kau orang yg tak baca lagi. Ohh btw this writter already have physical books under jemari seni. Tapi cerita ni mmg dia khaskan kat wattpad. Very veeeerrrryyy recomended to you all yg rasa nak give up. Rasa mcm i need something to push me. Very inspired story for me.

P/s i really love 2 extra chps yg last sekali. So far aku takdelah terus menerus menangis and kind of aku rindu asyraf yg dlu 😂

Signing off
Zaa

Post a Comment