Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
November 13, 2015 - {3 Alien}
thanks *bow*



assalamualaikum ppl,

alhamdulillah for today. masih bernafas dengan sempurna. punyalah semalam set dalam otak nak check result tengah malam karang sebab nanti kalau nanges takde org tahu. tangan gatal jugak check lepas bangun pagi tu. alhamdulillah lulus semua T^T. tak dean. takpelah takde rezeki lagi untuk sem ni. abah cakap good started ah. okei tarik selimut balik. tidur. ahahaha

a big thanks to this akak. sorry akak tak tanye pun nama akak T^T. aritu jejalan terdamparlah kat blog seorang akak ni. dia punya artworks sumpah semua lawa gilaaaa. dh ah aku ni jenis takboleh tengok benda comel. rase geram. ahahahaha. nak buat sendiri malas and tak teror pakai AI lagi T^T




                                                                                                                           

serius ah akk buat mmg comel sesangat *macam puji diri sendiri. blurhhh. aku mintak dia draw ape ape je sbb aku jenis minat semua benda cute. tak tau pulak dia lukis kita. /facepalm. 

so anyone yang teringin muka sendiri jdi cute seperti di-photoshop boleh try req kat dia. sumpah dia friendly sesgt. >http://renohisweird.blogspot.my/< thanks again akak comel. eheee

xoxo
zaa

Blogger faten.banana said...

sumpah comel /creys/

 
Blogger Nur Hafzhan said...

Hamagadd comel. Macam nak jugak T^T

 
Blogger Ren Oh. said...

Eh eh ade post untuk kite laaa hahaha. Janganlah puji lelebih dik kembang semangkuk kite kat sini. -blushes- btw panggil kite oren. Ngeh ngeh.

 

Post a Comment