Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
October 02, 2015 - {1 Alien}
review: hirunaka no ryuusei



title: hirunaka no ryuusei (daylight shooting star)
type: manga (shojo)
mangaka: Mika Yamamori

assalamualaikum ppl,

i know i shld study rn but hey, i not get my lunch yet. hahahaha. gimme a break will u? abaikan bi bertaburan aku *effect exam bi.

so today aku nak review pasal satu manga ni yg dah lamaaaaaa jugak aku bace. zaman mereput tunggu upu. hahahahahaha. thanks too kak hara jugak sebab dia yg meroyan dlu dengan manga ni pastu aku meroyan pulak. aku ajak qamarina sekali so takdelah mcm aku je pelik sesorg meroyan kat tw hahahahaha.

kenapa aku boleh meroyan?

INI SEMUAAAA PASAL MAHLUK DUA ORANG NI



kau ghaseeeee? har har kill me for spoiler hahahahahaha. ni babak antara student dengan cikgu dia. TAKKKK RASE MCM asdfghjkl ke????

overall

for me dia agaklah mcm cliche shoujo korang duk bace selama ni korang bce. aku pun dah lost nama sesorang. nozumi haa nama that girl yg minat dengan sensei dia sendiri. budak baru pindah dalam sekolah tu. yeup its totally about school lovely dolly stuff tapi oke ahh siyessssss. nozume ni seorang gadis kampung pindah ke tokyo ikut uncle dia. 

memula aku kenal watak sensei dia ni macam HE SUCH A WEIRDO AND FREAKING PERSON sebab sensei dia ni orang first dia kenal dah lah tak hansem and all pastu ennnn HAHAHAHAHAHAHA GILA-AH-CAMNE-AKU-NGN-QAMA-TAK-MEROYAN hahahaha. 

anddddd the second person buat aku sampai sekarang tak boleh move on ada momura. momura ni BAPAKKKK AH HANSEM tp en dia ada problem yang aku rasa macammmm APEHAL DIA CUTE gituwww. hahahaha. dia tak boleh rapat, cakap dengan perempuan. dia boleh pengsan and all. hahahahahahaha gila tak cute?????

tpi si nozume ni buat ah selamba badak dia sesuka dia je nak buli si momura ni. so ada love triangle di situ hahahahahahha. aku rasa nak tulis bebanyak cerita dia tapi karang aku terrrrrspoil banyak andd aku pun tatau aku review ni orang paham ke idok hahahahahahaha. bagi aku it worth to read it. pssssttt ending dia en bagi aku mcm ptff sbb aku ingat tu dah last page ghupeenye ade lagi hahahahah aku mcm dh boleh agak ending dia gitu tpi qama sampai sekarang tak boleh terima. har har

drawing: 8/10
storyline: 9.5/10
overall:  7/10
first impression: 8/10

 ahhh mian for the cute spoiler. HAHAHAHAHA KENNOT MOVE ON LAGI WEIHHH


Blogger hara said...

suzume dgn mamura laaaa heuuuu mamura daiki i lebiu chuuu~

 

Post a Comment