December 14, 2017

wrap up

assalamualaikum and hello peps,

after sooooooooooooooooooooooooooo long finally baru update include tukar new skin. muehehehehehe.

jadi final year student ARE NOT COOL.

serius. sumpah stress. tu belum lagi campur dengan assignment last minute. allahu, sis cam LET ME BREATH MADAM. hahahahahahahhahaha

fyi, before my hectic month start, actually life aku cam heaven ah gak. yelah kelas sehari pun satu jam. kadang kadang tu batal terus. so because of that, i decide to do part time job. its fun actually. yelah aku kerja as waiter at cafe yang dekat namate dari rumah. makanan free and the most important thing, my boss are sooooooooooooo kind. dia tak kesah pun part timer dia student or what, dia faham. certain boss dia cam tak terima part timer yang still studies. ye lah kau nak kerja tapi tak masuk every day baik cari orang lain kan? gitu.

tak salah kalau jadi part timer time belajar if kau pandai manage ur time well. before apply tu tanya dia, working time dia flexible ke tak. if yes then go ahead.  

bila dah masuk 2 month before final, aku decide untuk stop. aku nak setel fyp, assignments, presentations. 

FYP.

FINAL YEAR PROJECT!!!!!

alhamdulillah. benda paling besar dah setel. yassssssss. eventually, project aku tak jadi. masalah dia bermula bila litak aku terbakar. AKU MENANGIS KOT DEPAN LITAR TU SEBAB TERBAKAR DAH LAH TIME TU SENGKET DAH TAKDE DUIT NAK BELI BARU AND RUSHING  so aku give up wifi and just k mampuslah aku buat manual je.

AND YOU KNOW WHAT??!!!

SERVO AKU JAHANAM GAISSS.

allahu apa lagi nak jadi ni hjhsdkjjjadjasjdjhaiojdklasj.

aku dah redha dah. repeat ah jawapan dia nanti.

lepas mengadu dengan mak pagi before present, miracle happen. ITS ALIVE DOEEEE.
aku nak menangis dah time present tu tapi tahan lu. lek lu. hahahahahahahah

so thats all for my wrap up. adioussssss

3 comments:

  1. alhamdulillah. so happy for you. followed u here

    hi feel free to drop by here n join my GA segment

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  2. Let's just hope you don't have to repeat anything.. hehe

    ReplyDelete

Theme by Wanaseoby