July 31, 2016

Cry baby urg

Assalamualaikum ppl,

Aku tak tahulah kenapa or apa memang minggu ni kerja nak menangis. Tengok oramg nangis aku nangis. Orang tak ajar nangis, abah call nangis. Senang sangat aku nak menangis dengan benda yang sesimple tu.

Part abah call tu aku memang dah laaaaammmaaa sangat tak call. Asal nak call tengok jam dah pukul 11 and my family mmg tidur awal. Rasa bersalah gila sebab nak kena tunggu orang sana call baru reti nak angkat. Nak dekat sebulan tak balik rumah. Sumpah rindu. Nak abah. Nak mengadu stress jawab tet jawab quiz. Stress dengan semua benda.

Even aku type sekarang pun dah leleh air mata. Urg.

Bye

No comments:

Post a Comment

Theme by Wanaseoby