Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
July 31, 2016 - {0 Alien}
Cry baby urg

Assalamualaikum ppl,

Aku tak tahulah kenapa or apa memang minggu ni kerja nak menangis. Tengok oramg nangis aku nangis. Orang tak ajar nangis, abah call nangis. Senang sangat aku nak menangis dengan benda yang sesimple tu.

Part abah call tu aku memang dah laaaaammmaaa sangat tak call. Asal nak call tengok jam dah pukul 11 and my family mmg tidur awal. Rasa bersalah gila sebab nak kena tunggu orang sana call baru reti nak angkat. Nak dekat sebulan tak balik rumah. Sumpah rindu. Nak abah. Nak mengadu stress jawab tet jawab quiz. Stress dengan semua benda.

Even aku type sekarang pun dah leleh air mata. Urg.

Bye

Post a Comment