Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
August 06, 2015 - {0 Alien}
classmateu ;-;

assalamualaikum earthling

damnnn i miss writting in this blog. been too buzy lately and what-so-ever other thing i do. hahahaha.

sedar tak sedar 3 bulan dh belajar kat kelate. i'm soo glad be here. yepp, memula tu rase mcm tak best. classmate ntah bnde ah, pelik (mcm diri sndiri tak pelik).

sedar tak sedar kiteorg start untuk rapat, get close and knowing each other. hang tau dak rupenye dak lelaki kelas aku minat korea. like.....I CAN'T BELIEVE IT!

and fyi, laki dlm kelas aku ade 4. 3 dri deme tu memei minat kpop/kdrama.

aku ade satttttuuuuu problem yg memang sejak azali kut? klu org tu aku tak rapat, like ckp dgn dia kurang dri 10 instead dlm ws aku akn jdi shy. /booooooooo/ dude, ni serius. aku nk ckp dgn afiq(one of my classmate) tu pun cam pelik sbb tak pandang dia pun, lain cite dgn kim(classmate also) siap dok ngumpat lagi hahahaha.

thennn girls. ohmennn. diorg semua duk next door je. aritu dok berjemaah raya bilik sebelah sebelah. hahahaha. diorg ade satu aura nak ajak org study at the same time have fun. just like shaks.

sedih dooo teringat shaks ~T_T~

marilah hakak payung gambar classmate hakak yg laki hansem dan cun melecun tu. hahaha


gambar fresh lagi. hahahaha  ( ̄- ̄)


gambar kelas yg paling happening. hahahaha. start dri sini kut kiteorg dh nak ckp dgn org lain?

 mase ni bersesak naik bas. tak muat kene berdiri


meet my awesome roomate 


that all for today. nanti aku update vacation with classmate. kalau jdi lah ye. in syaa allah

xoxo
zaatira

Post a Comment