Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
July 01, 2015 - {2 Alien}
sebulan sudah


assalamualaikum ppl.

now, officially dah sebulan jadi perantauan. new world, new life and newwwww whatever ah.

diploma still stress sama macam students matrik.

sebab aku student science. even diploma sekali pun dah kene timbun dengan lab report cam harem. esok ada kuiz math dan phy.

next week, HELLA MID TERM EXAM. ade yg buat next week ade yang buat lepas raya dan aku still tak sedor diri. al fatihah untuk diri sendiri makin pemalas kebelakangan ini.

got to go, nak setel benda yang semak di pandangan dan fokus study like sir hasbullah cakap.



xoxo
zath

Blogger fifie feyca said...

keep fighting!!

 
Blogger Ieyra Ghani said...

hi awak kite dtg follow sini ^^

 

Post a Comment