July 01, 2015

sebulan sudah


assalamualaikum ppl.

now, officially dah sebulan jadi perantauan. new world, new life and newwwww whatever ah.

diploma still stress sama macam students matrik.

sebab aku student science. even diploma sekali pun dah kene timbun dengan lab report cam harem. esok ada kuiz math dan phy.

next week, HELLA MID TERM EXAM. ade yg buat next week ade yang buat lepas raya dan aku still tak sedor diri. al fatihah untuk diri sendiri makin pemalas kebelakangan ini.

got to go, nak setel benda yang semak di pandangan dan fokus study like sir hasbullah cakap.



xoxo
zath

2 comments:

Theme by Wanaseoby