Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
May 20, 2015 - {0 Alien}
i love you :')

assalamualaikum peps!

not to late to wish HAPPY TEACHERS DAY!

selama aku sekolah yang cukup lama ._. macam macam cikgu aku jumpe. yg boleh ajak bergosip yang kaki menyakat, kaki panjang pun ye. hahaha

mostly, cikgu zamn form3 paling terkesan. first of all, umi aka pn rozita. cikgu sejarah yang sangat awsome!

satu hari kami mengadu—

cikgu bosanlah berlajar dalam kelas. buat bende yang sama berulang ulang kali.

har. dia heret kiteorg lepak kat koridor padang sambil jawab sejarah dan menikmati cendol. how cool she is ヽ(^。^)ノ

aku pun datang dgn muka bersalah keesokan harinya

cikgu ayah saya tak.boleh nak ambik saya kalau petang sgt. hech act tu alasan je.

tapi dia sanggup nk hantar even dia pakai kancil. maybe atas berkat doa semua yg pernah tumpang dgn dia last year dia dh pakai mpv. blhlah angkut reramai. wehee.

kalau tak siap kerja dia. huh, get ready utk dipulas diperut tak kira laki atau perempuan.

2nd, my lovely tcr shaaron aka cikgu syahira. even dia dh masuk islam disebabkan kiteorg dh biase panggil dia tcr shaaron so tak hilang dh.

tcr ajar aku 2 tahun. f2 and f3. dia memang dh tahu sikap aku nan satu tu. PEMALAS.

maybe sebab dia tak tahan lah kut dia suruh aku and rest of my 'followers' buat kat basketball court yg terletak dihadapan bloh sekolah. TENGAH PANAS DUDE.

gigihlah aku buat essay dlm terik tu T-T

masa f3, boleh lah jdi kacip. f3 aku xdelah rebel sgt buat hal. sebab aku takut sijil wartikah aku huduh. hahahaha aku pengawas yg byk buat hal. tbh

belajar dgn dia sgt best. astu sesama main gosip pasal cikgu s lah cikgu r lah. hahahahaha. i do miss her.

masa f3 aku dpt mak angkat. 3 semuanya. hahahaha. antara student paling ramai mak angkat. hahahaha

mak math. aku pilih cikgu zaimah. bukan mak aku sorang. also his mum too. kiteorg dua selalu lepak lepas habis class dgn cikgu suruh ajar math. aku memang ada prob dgn math. pastu restudy balik dgn dia. hahahaha okei tanak mention dh sape dia.

kita pergi ke mak geog. hahahaha. geog membunuh aku dulu. aku pilih cikgu tu sebab..emm..sebab aku just blh ngam. hahaha. dia sgt membantu. kasi note dera dgn latihan latihan dan latihan. masa pmr tu pun aku kasi paper tu kat dia. mula dia ckp aku dpt 79.

freaking 79! hampir aku menangis air mata darah tak lepas a. hahahaha. alhamdulillah lepas XD

lastly my mama katty! takdelah. cikgu khatijah comel omei. untungnya aku pick dia, dia ajar sejarah act but bm adelah sikit. so aku kill 2 bird with one stone XD

mama bapak garang. hari2 tageh kertas bm kat aku. aku sgt malas nk buat rumusan. hahahaha. pastu keluar ayat beracun dia

kau ingat a tu nak.dtg sembah?

aku pun buat dengan sungguh sungguh ;')

3 org mak angkat kita ni bukan cikgu yg rata2 org nk pilih. act aku je tahu diorg blh mengajar subj tu. kirenya aku kasi peluang kat depa untuk mengajar memang subjek depa.

alhamdulilallah semua lepas. hihihi

mama katty kasi hadiah tahun lepas. tudung. aww how cute mama. hahaha

aku mcm kurang dgn cikgunkat shaks. aku 2 tahun je kat sane. kurang chemist. hahaha.

but still i hv my cuttie tcr. mama jue. awww cikgu bio yg selalu aku tidu dlm class dia -..- apa masalah aku pun tak tahu.

tapi dia walaupun kiteorg tanya soalan luar silibus dia tetap jawab. somehow aku suka. hahaha

now move on to my cute ustz. ustazah naimah ヽ(^。^)ノ dia ada satu tagline kalau dalam kelas.

selamatkan zaa...

hahahaha. aku hanyut dlm kelas lagi. ustzh naimah sgt tggi kesabaran dia. last sebelum spm aku belajar pelan pelan tajwid dgn jawi aku yg dh lack sgt.

alhamdulillah aku paham T-T

cikgu shaks terlalu baik membuat aku byk tido dlm kelas. sesungguhnya aku rasa menyesal. huahhhh.

to cikgu dollah yg sentiasa nk ckp girl ni lah girl tu lah, cikgu arman cikgu paling best and sweet, cikgu sree yang mendera aku lagi dlm panas utk siapkan essay -,-

and semua yang tak termention kat sini, i love you gaiss. akan diingat segala pesan dan peringatan. akan disimpan segala manis dan pahit. akan ku ingat segalanya.

thanks for everything,

xoxo
zath

Post a Comment