Writter


Zaa | not yet twenty | potato awkward
you can contact me directly at:

leezara.zatyra@gmail.com


"life too short to be sad. so enjoy it :D"

w=ho2




CBOX




ARCHIEVE

CREDIT

© 2014 - Skins by Mayra. Cute icon from Pixel and other from wana.
May 14, 2015 - {1 Alien}
bittersweet :)

assalamualaikum ppl :)

what i can say right now, TINGGAL 2 MINGGU MORE OR LESS LAGI. freaking.

hahahaha. gonna miss my friends.

semalam, jumpe maria dgn ecah. takde bnde nak cite selain dri—kau dh ready? ha ha.

maria pergi matrik nogori, ecah UiTM while me kptm kelantan. duhh scary pulak rse. jauh jgak weih. ha ha ha

tgh galak2 bergurau di tepi longkang cikgu lalu. freaking yes, cikgu lalu depan kiteorg. mulalah cover ayu balik muahehehe.

cikgu cakap;

—awk yg belajar so jgn tgk org. tanye diri mampu ke tak then go for it!

deep weih. sebab aku yang tanya org kos ni okei ke idok? pyh nk score or what.

tanya diri mampu tak carry the same stream mcm zaman spm?

the answer is yes. what?! aku suka dera otak. haha. aku cakap je benci nk menghafal and so on, tapi aku still minat bio dan rasa syg nk buang dia.

dude, 2 tahun aku gile pasal bio takkan nk buang dia kan? hahaha. tuje.

sebab ayat cikgy semalam aku jdi eksaited nak gi sane. hehe.

pasal mulut org mmg tak blh nak seal kan? org tanye aku senyum je. be cool enough.

someday, i hope they will understand. har.

dpt morning text dri kazen, dia okei and dia sokong.

my family, takde yg bantah. that way i love them. thanks for supporting me ;)



*hug*
zath


—lilttle thing, 1D

OpenID Autumn Fatin said...

comforting enough kan ha ha ha ha all the best ╰( ̄▽ ̄)╭

 

Post a Comment